bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura din pulpe de pui cu usturoi (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Pulpele curatate si bine spalate, se pun intr-o tava cu margini inalte; pe langa ele, se pun cateii de usturoi curatati si taiati in jumatati, se presara cu sare, piper, se pune vinul sau apa si se stropeste cu ulei; se pune in cuptorul preincalzit, la 180-190 grade si se lasa 60-90', in functie de marimea pulpelor (daca sunt mari se pot lasa si 90') ; cand furculita intra cu usurinta in carne si lichidul care iese nu este.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura cu pere(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura aromata(mancaruri)
 
photo
 
photo
Friptura mixta-2(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo