bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Fructe de mare cu praz (fructe de mare)

 
 
 
Partea alba de la praz se taie in jumatate (pe latime) si se prajeste pe gratarul incins; cand s-a rumenit pe toate partile, se pune intr-un recipient ermetic si se lasa pana se raceste; se taie in bucati (trunchiuri) de 1-1.5 cm, care se aseaza in "picioare" (cu inelele in sus si jos) ; pe fiecare se pune cate o bucata de 2-3 cm fructe de mare (daca sunt vii se pun proaspete, daca sunt mai vechi sau congelate, se prajesc putin sau se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Fructe de mare in sos(fructe de mare)
 
photo
Fructe de mare in folie(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Fructe de mare cu sos(fructe de mare)
 
photo
 
photo
Fructe de mare la tigaie(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Fructe in rom(conserve)
 
photo
 
photo
 
photo
Fructe cu spuma(dulciuri)
 
photo
Fructe cu crema(dulciuri)
 
photo
Fructe coapte(dulciuri)