bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Fructe de mare in stil turcesc (fructe de mare)

 
 
 
Ceapa tocata se caleste in uleiul incins; cand s-a inmuiat, se pune usturoiul zdrobit si se mai lasa 1'; se adauga rosiile decojite si taiate, cimbru, sare; se pune la fiert la foc mare si cand incepe sa clocoteasca se reduce focul si se fierbe 15'; se imparte in 4 vase (mai mari) pentru cuptor si deasupra se aranjeaza pestele taiat bucati de 3-4 cm, creveti, calamar si bucati de branza; se pun in cuptorul preincalzit, la 180 grade, pentru 15'. In acest timp untul se topeste si se amesteca cu frunzulite de cimbru, zeama de lamaie, ardei iute. Cand se scot.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Fructe de mare in sos(fructe de mare)
 
photo
Fructe de mare cu praz(fructe de mare)
 
photo
Fructe de mare in folie(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Fructe de mare cu sos(fructe de mare)
 
photo
 
photo
Fructe de mare la tigaie(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Fructe in rom(conserve)
 
photo
 
photo
 
photo
Fructe cu spuma(dulciuri)
 
photo
Fructe cu crema(dulciuri)
 
photo
Fructe coapte(dulciuri)