bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Fructe in rom (conserve)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Pentru fiecare borcan se pregateste separat amestecul de apa cu aromele si se lasa minim 5'. Fructele curatate si daca sunt mari (caise, mere, pere, prune, etc) , se taie bucati mari, se indeparteaza coditele si samburii. Se ia un borcan in care se pun 1-2 linguri zahar, un strat de 2-2.5 cm fructe, se toarna rom pana aproape se acopera fructele si se repeta: zahar, fructe, rom, pana la 2-3 cm de gura borcanului; se toarna apa cu mirodenii si daca este nevoie se mai completeaza cu rom; se inchide borcanul ermetic si.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Fructe cu spuma(dulciuri)
 
photo
Fructe cu crema(dulciuri)
 
photo
Fructe coapte(dulciuri)
 
photo
 
photo
Fructe de mare cu praz(fructe de mare)
 
photo
Fructe de mare in sos(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
Fructe de mare in folie(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo