bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ghiveci de legume coapte,cu oua (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Se coc: 500 g rosii, ardeii, vinetele, cepele si capatana de usturoi; se curata si se toaca mai mic. In uleiul incins se pun cepele verzi, usturoiul verde, apio toate taiate rondele si se calesc 2-3'; se adauga boiaua, se amesteca cateva secunde apoi se pun rosiile (cele ramase) , curatate de pielite si taiate felii, oregano si apoi zeama de la rosii si ardei sau bulion, pana acopera ingredientele din vas; se pune putina sare si se lasa sa fiarba 12-15'; se adauga legumele coapte si se mai fierbe 10'; se potriveste gustul cu sare, piper, zahar apoi se pun ouale sparte si se mai lasa 8-10'-cele de gaina si 2-3' cele de prepelita; se presara cu putina sare, verdeata tocata si seminte (care au fost.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ghiveci de legume de primavara(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ghiveci cu stavrid(preparate din peste)
 
photo
Ghiveci national(mancaruri)
 
photo
Ghiveci cu bame(retete de post)
 
photo
Ghiveci cu carne(mancaruri)
 
photo
 
photo
Ghiveci (Ratatoullie)(retete de post)
 
photo
 
photo
 
photo
Ghiveci cu creveti(fructe de mare)