bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ghiveci din rosii si ardei (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Cepele se curata, se taie pestisor si se dinstuie in ulei incins, la foc mic, pana este bine inmuiata (daca este nevoie se adauga cate putin din zeama lasata de ardei) ; se adauga usturoiul curatat, taiat si se mai lasa 2-3'; se pun ardeii copti (curatati si rupti bucati) , rosiile (coapte, curatate si taiate cubulete) , chimenul si fulgi de cili; se lasa sa fiarba 5-7'; se potriveste de sare, piper si se presara cu menta si tarhon tocate. Se poate.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Ghiveci de rosii(aperitive)
 
photo
Ghiveci cu stavrid(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Ghiveci national(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ghiveci de vara(mancaruri)
 
photo
Ghiveci de iarna(retete de post)
 
photo
Ghiveci turcesc(mancaruri)
 
photo
Ghiveci (Ratatoullie)(retete de post)
 
photo
Ghiveci cu bame(retete de post)
 
photo
Ghiveci cu carne(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ghiveci cu creveti(fructe de mare)
 
photo