bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Gnocchi cu mozzarela (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Cartofii bine spalati (curatati sau nu) se fierb bine, se scurg si fierbinti se zdrobesc cu putina sare; cat sunt inca fierbinti, se intind intr-un dreptunghi in strat gros de 1.5-2 cm, se imparte in 12 parti (cat mai egale) si se fac bile; se face o gaura in mijloc, in care se pune cate o bucata de mazzarela; se strange intr-o bila.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Gnocchi cu dovleac(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
Gnocchi alla Romana(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Tartine cu somon afumat(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
Vinete evantai-3(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa din rasol de miel(supe si ciorbe)