bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Gnochi simpli (paste)

 
 
 
Cartofii fierti in coaje, se scurg, se curata, se zdrobesc si pentru fiecare 100 g cartofi se pune cate 1 lingura de faina, sare, piper; se framanta, se fac suluri subtiri, se taie bucati cat mai egale si se fierb in apa clocotita cu sare sau in supa (de legume sau carne) ; dupa 2-3', cand se ridica toti la suprafata, se scot cu o paleta si se servesc cu Sos rece pentru paste sau orice sos pentru paste.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Gnochi cu salvie(aperitive)
 
photo
Gnochi prajiti(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Gnochi din cartofi(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
Gnochi gratinati(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Trufe cu cacao(dulciuri)
 
photo
 
photo