bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Guse de porc,cu boia (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Gusa se acopera bine cu sare, se aseaza intr-un vas mare, se acopera si se lasa 2-3 zile, la rece; se spala sarea de pe carne, se aseaza intr-o oala, se acopera cu zeama de varza, se adauga usturoiul si piperul, apoi se pune la fiert; cand da in clocot, se reduce focul si se lasa sa fiarba pana carnea este bine patrunsa;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Aperitiv cu boia(aperitive)
 
photo
Slanina cu boia(aperitive)
 
photo
Crutoane cu boia(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi cu boia(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo