bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Halva greceasca cu capsuni (dulciuri)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Se pune zaharul tos la fiert in 250 ml apa si coaja taiata de la lamaie; se fierb pe foc mic 7-8', pana incepe sa se lege siropul. In alt vas se pune grisul si uleiul, se amesteca bine si se pun pe flacara, amestecand mereu; cand grisul s-a infierbantat, se toarna treptat siropul fierbinte strecurat, amestecand incontinuu. Pe o folie de aluminiu, se intinde grisul, in foaie de 1 cm; se unge cu.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Prajitura cu capsuni(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Gem de capsuni(conserve)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo