bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Heringi picanti la gratar (preparate din peste)

 
 
 
Se taie capetele si aripioarele heringilor, cu o foarfeca de bucatarie, se eviscereaza. Pesmetul se amesteca cu coaja rasa si 1/2 din zeama de lamaie; se adauga nucile, nasturelul, piperul Cayenne, sare si se omogenizeaza; folosind o lingurita, se indeasa umplutura in heringi. Se intinde o folie de aluminiu pe tava de cuptor si se aranjeaza heringii, pe ea. Se combina zeama de lamaie ramasa cu 1/2 lingura de ulei si 2 varfuri de cutit cu piper Cayenne; se ung pestii cu 1/2 din acest amestec, apoi se pun sub grill si se gatesc 5' sau pana carnea pare a se desprinde.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: bucataria kaufland

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Heringi cu ceapa(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Salata de heringi sarati(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Biscuiti picanti(aperitive)
 
photo
Carnati picanti(aperitive)
 
photo
Cartofi picanti(garnituri)