Heringi picanti la gratar (preparate din peste)
Se taie capetele si aripioarele heringilor, cu o foarfeca de bucatarie, se eviscereaza. Pesmetul se amesteca cu coaja rasa si 1/2 din zeama de lamaie; se adauga nucile, nasturelul, piperul Cayenne, sare si se omogenizeaza; folosind o lingurita, se indeasa umplutura in heringi. Se intinde o folie de aluminiu pe tava de cuptor si se aranjeaza heringii, pe ea. Se combina zeama de lamaie ramasa cu 1/2 lingura de ulei si 2 varfuri de cutit cu piper Cayenne; se ung pestii cu 1/2 din acest amestec, apoi se pun sub grill si se gatesc 5' sau pana carnea pare a se desprinde.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: bucataria kaufland
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta