bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Jumari de oua (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Ouale se sparg intr-o farfurie adanca, se bat cu o furculita impreuna cu laptele, adaugand sare si piper. Tigaia cu unt se infierbanta inainte 3-4 minute. Se pun ouale in tigaie, se lasa sa se inchege bine la baza si sa se rumeneasca.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Jumari cu sos(aperitive)
 
photo
 
photo
Jumari cu branza(aperitive)
 
photo
 
photo
Jumari cu ceapa(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Jumari cu creier(aperitive)
 
photo
 
photo
Jumari cu marar(aperitive)
 
photo
Jumari cu orez(aperitive)
 
photo
Jumari cu rosii(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Jumari cu spanac(aperitive)
 
photo
Jumari cu sunca(aperitive)
 
photo
Jumari cu telina(aperitive)
 
photo