bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Lichior de portocale-2 (bauturi)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Coaja rasa cu economicul, de la portocale, se pune intr-un borcan mare, impreuna cu zeama de la portocale si alcoolul; se inchide borcanul si se lasa 12-15 zile. Se face un sirop din cantitati egale (ex. : 500 g zahar, 500 ml apa) si se lasa sa fiarba pana se topeste zaharul; se lasa sa se raceasca bine. Cojile de portocala se strecoara si alcoolul ramas se pune din nou in borcan peste.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Lichior de portocale si cafea(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo