bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Lichior de zahar ars (bauturi)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Zaharul se arde, se stinge cu 1 l apa (plata sau de la robinet) si se lasa sa fiarba (la foc mic) , pana se topeste tot zaharul; se lasa sa se raceasca, se toarna intr-un borcan de 3.5-4 l, se adauga alcoolul, aromele si se lasa 48 ore; se gusta si daca este prea tare se mai pune apa plata,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Lichior de portocale si cafea(bucataria franceza)