bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Macrou cu rubarba (preparate din peste)

 
 
 
Rubarba se taie in bucati oblice de 3-4 cm; se pun intr-o cratita (sa fie doar intr-un singur strat fara sa se suprapuna) impreuna cu 100 ml apa si 1 lingurita zahar; se lasa 10-12' la foc mic; daca este nevoie se mai adauga zahar. Pestele se presara cu sare, piper, cimbru si se da prin fulgii de ovaz; se pune in uleiul incins.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Macrou la gratar(mancaruri)
 
photo
Macrou la tava(preparate din peste)
 
photo
Macrou prajit(mancaruri)
 
photo
Macrou cu mango(preparate din peste)
 
photo
Macrou la gratar-2(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Macrou marinat(preparate din peste)
 
photo
Macrou la cuptor(preparate din peste)
 
photo
Macrou cu gogonele(preparate din peste)
 
photo
Macrou conservat(preparate din peste)
 
photo
Macrou tandoori(preparate din peste)
 
photo
Macrou cu rosii-Sorin(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pasta de macrou(aperitive)
 
photo
 
photo
Marinata de macrou(preparate din peste)