bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Mamaliga cremoasa (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Intr-o cratita se pune la fiert 1 l apa cu smantana, laptele si sare; cand dau in clocot, se adauga untul si malaiul (in ploaie) , se amesteca usor, sa nu se faca cocoloase si se fierbe 8-10'; se adauga parmezanul ras si patrunjelul tocat; se amesteca si se rastoarna intr-un vas. Se serveste cu Ciuperci cu lamaie sau orice se doreste.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Mamaliga prajita(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Mamaliga in stil italian(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
Mamaliga cu unt(garnituri)
 
photo
 
photo