bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Mamaliga cu ciuperci (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Se face o mamaliga obisnuita din apa, putina sare, malai; se fierbe iar la sfarsit se adauga untul; se toarna intr-o forma (de chec) si se lasa la racit; se scoate din forma, se taie felii de 2 cm, care se prajesc in ulei de masline incins, se pun pe platou. In alta tigaie se pune putin ulei de masline si se dinstuie ciupercile taiate, se adauga frunze de patrunjel tocate, sare, piper, putin vin; se mai lasa sa fiarba putin si sa.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Mamaliga prajita(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Mamaliga in stil italian(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
Mamaliga cu unt(garnituri)