bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Mamaliga cu hamsii (aperitive)

 
 
 
Usturoiul taiat rondele, se prajeste putin in ulei, se adauga spanacul si se caleste putin; se potriveste gustul cu sare, piper. Mamaliga se toarna intr-o tava, sa aiba grosimea de 2.5-3 cm si se niveleaza; se lasa sa se intareaqsca putin, se taie rondele sau patrate, care se aseaza pe o alta tava, tapetata cu hartie de copt; pe fiecare bucata se pun hamsii cu cate putin ulei (din cel din conserva) , deasupra cate putin spanac cu usturoi si pe fiecare cate o felie mare de mozzarella;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Mamaliga prajita(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Mamaliga in stil italian(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
Mamaliga cu unt(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo