bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Mamaliga la cuptor (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Mamaliga taraneasca sau Mamaliguta pripita , se intinde intr-un strat de 1-2 cm, intr-o tava unsa bine; se pune in cuptorul preincalzit, pana se rumeneste bine, apoi se taie fierbinte si se serveste cu Ficatei cu vin si chimen sau orice carne, peste, lactate, branzeturi.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Mamaliga prajita(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Mamaliga in stil italian(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
Mamaliga cu unt(garnituri)