bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Mamaliga prajita cu creveti (fructe de mare)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Crevetii se calesc cate 2' pe fiecare parte, in 2 linguri ulei incins; cand se intorc, se adauga sosul de soia si peste; se scot separat crevetii mici de cei mari. Din 1 l apa (sau 500 ml apa si 500 ml lapte) fiarta, malai si putina sare se face mamaliga; cand este fiarta se adauga unt si crevetii mici, cu tot cu sos; se amesteca bine si se toarna intr-o tava cu hartie de copt; se niveleaza, se portioneaza (in cate bucati de crevete mari sunt) ; pe fiecare bucata se pune cate un crevete mare si se apasa putin cu mana; se lasa sa se raceasca.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Mamaliga prajita(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Mamaliga in stil italian(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
Mamaliga cu unt(garnituri)
 
photo
 
photo