bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Marinarea carnii de miel (sosuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Intr-un vas mare sau o punga cu fermoar se pune usturoiul si ceapa rondele groase, lemongrasul tocat, 100 ml apa si restul ingredientelor; se amesteca bine, se pune carnea si se intoarce pana este unsa peste tot; se acopera cu un capac sau se inchide punga si se pune la frigider pentru 2-24 ore, intorcand.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Drob de miel-4(mancaruri)
 
photo
Bors din cap de miel-2(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa persana de miel(supe si ciorbe)
 
photo
Miel umplut(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo