bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Medalioane de porc cu coniac-Victoria (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Muschiuletul se taie bucati de 3-3.5 cm si se presara cu sare, piper; se ruleaza (invelesc) in felii de bacon (daca sunt prea inguste, se pun cate 2 felii, putin suprapuse pe lungime) si se prind cu scobitori (sa nu se desfaca) ; se prajesc, pe toate partile, in uleiul incins; cand sunt rumenite, se adauga (printre rulouri) ciupercile taiate in jumatati si se mai lasa pana se elimina apa lasata de ele; se toarna 100 ml coniac, supa si se lasa sa fiarba 10-15', intorcand rulourile din cand in cand; se scot scobitorile, se toarna smantana, se potriveste.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Medalioane de somon(preparate din peste)
 
photo
Medalioane de salau gratinate(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Medalioane de crap cu sos alb(preparate din peste)
 
photo
Medalioane de pastrav(preparate din peste)
 
photo
Medalioane de somon cu cimbru(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Supa de praz cu coniac(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo