bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

MIdii cu vin si boia iute (fructe de mare)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Vinul se fierbe cu usturoiul si ghimbirul tocate, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga midiile foarte bine spalate; se lasa 5' si se scot cu o strecuratoare; se indeparteaza cele care nu s-au deschis. Se incinge untul si se adauga sosul de vin (in care au fiert midiile) ; se potriveste gustul cu sare, piper si se adauga midiile; se mai lasa, acoperite inca 20', la foc mediu, apoi se pune boiaua, se amesteca si se serveste.
Daca se folosesc midii congelate, se topeste untul, se adauga usturoiul si ghimbirul tocate, iar dupa 30-40" (secunde) se toarna vinul;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Midii aromate si picante(fructe de mare)
 
photo
Midii cu vin(fructe de mare)
 
photo
Midii picante(fructe de mare)
 
photo
Midii cu rosii(fructe de mare)
 
photo
Midii la cuptor(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Midii sau scoici prajite(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
Crutoane cu boia(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi cu boia(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
Slanina cu boia(aperitive)