bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Orez cu susan-2 (garnituri)

 
 
 
Susanul se prajeste la foc mic, intr-o tigaie (neaderenta, fara grasime) , pana se rumeneste usor. Orezul se fierbe in multa apa cu sare pana e al dente (aproape fiert) ; se scurge si se lasa 5' sa se racoreasca, amestecandu-l usor, din cand in cand cu o furculita; se adauga susanul, uleiurile si ceapa taiata rondele.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Orez cu susan(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Orez in unt(garnituri)
 
photo
Orez fiert(garnituri)
 
photo
 
photo
Orez cu lapte-3(dulciuri)
 
photo
Orez cu spanac(garnituri)
 
photo
 
photo
Orez cu lapte-2(dulciuri)
 
photo
Orez cu mazare(garnituri)
 
photo
Orez cu omleta(garnituri)
 
photo
Orez cu sofran(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
Orez cu cuisoare(garnituri)