bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Oua de ciocolata (dulciuri)

 
 
 
Ciocolata rupta, se topeste la baine-marie; cand temperatura apei (pe care a stat vasul cu ciocolata) ajunge la 32-35 grade, se ia vasul de pe foc si vasul cu ciocolata, se pune pe un vas cu apa foarte rece; se amesteca bine ciocolata, iar cand temperatura ei ajunge la 27 grade, se pune din nou la baine-marie, pana ajunge din nou la 30-32 grade; se pune cate putina ciocolata in forme (de jumatati de ou) de plastic, care se rotesc in toate directiile, pentru a se distribui uniform ciocolata; se rastoarna formele pe o tava cu hartie de copt, ca ciocolata in exces sa se scurga (va putea fi refolosita) ; se pune tava in frigider pentru cateva minute, se desprind jumatatile de ou din forme, se aseaza pe o tava incalzita, cu hartie.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Oua "a la gasconne"(bucataria franceza)
 
photo
Oua a la Rus(aperitive)
 
photo
 
photo
Oua benedict(aperitive)
 
photo
 
photo
Oua Benedict-2(aperitive)
 
photo
Oua cu caviar(aperitive)
 
photo
Oua cu maioneza(aperitive)
 
photo
Oua cu pasta de peste(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo