Oua de ciocolata (dulciuri)
Ciocolata rupta, se topeste la baine-marie; cand temperatura apei (pe care a stat vasul cu ciocolata) ajunge la 32-35 grade, se ia vasul de pe foc si vasul cu ciocolata, se pune pe un vas cu apa foarte rece; se amesteca bine ciocolata, iar cand temperatura ei ajunge la 27 grade, se pune din nou la baine-marie, pana ajunge din nou la 30-32 grade; se pune cate putina ciocolata in forme (de jumatati de ou) de plastic, care se rotesc in toate directiile, pentru a se distribui uniform ciocolata; se rastoarna formele pe o tava cu hartie de copt, ca ciocolata in exces sa se scurga (va putea fi refolosita) ; se pune tava in frigider pentru cateva minute, se desprind jumatatile de ou din forme, se aseaza pe o tava incalzita, cu hartie.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta