bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Oua posate-2 (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Intr-o cratita larga, se pune la fiert apa cu sare si otet: la 1 l apa, 1 lingura otet si 1 lingurita sare; cand clocoteste, se agita apa cu un tel si se pun ouale (nu se pun multe oua deodata) pe rand si se fierb 1.5-2'; se scot cu.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Oua posate(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Oua "a la gasconne"(bucataria franceza)
 
photo
Oua a la Rus(aperitive)
 
photo
 
photo
Oua benedict(aperitive)
 
photo
Oua Benedict-2(aperitive)
 
photo
Oua cu caviar(aperitive)
 
photo
Oua cu maioneza(aperitive)
 
photo
Oua cu pasta de peste(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo