bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Oua posate in sos de rosii (mancaruri)

 
 
 
Usturoiul tocat se dinstuie in ulei, intr-o tigaie teflonata; se adauga rosiile mixate sau taiate cuburi, foaia de dafin, sare, piper; se lasa 30' sa fiarba la foc mic. Ouale se sparg, cate unul intr-un castronel mic si se pun (pe rand) in sos, fara a se suprapune; tigaia se acopera cu capac si se mai lasa 5'. Se poate.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Oua posate(aperitive)
 
photo
Oua posate-2(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Oua in rosii(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Oua vopsite natural(sfaturi utile)
 
photo
Oua "a la gasconne"(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Oua scotiene(aperitive)
 
photo
Oua murate(aperitive)
 
photo
 
photo
Oua a la Rus(aperitive)
 
photo
Oua benedict(aperitive)