bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Oua scotiene-2-Rodica (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
7-9 oua se fierb tari si se curata; se lasa sa se raceasca. Carnea se amesteca bine cu pesmetul, 1 ou, sare, piper, boia, condimente, patrunjel tocat; fiecare ou se imbraca in carne (stratul de carne poate sa fie mai gros sau mai subtire) ; se aseaza intr-o tava sau vas termorezistent si se pun in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana se rumenesc.
Daca mai ramane compozitie de carne se poate amesteca cu 1 felie paine inmuiata si stoarsa si se pot face.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Oua scotiene(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Oua "a la gasconne"(bucataria franceza)
 
photo
Oua a la Rus(aperitive)
 
photo
 
photo
Oua benedict(aperitive)
 
photo
Oua Benedict-2(aperitive)
 
photo
Oua cu caviar(aperitive)
 
photo
Oua cu maioneza(aperitive)
 
photo
Oua cu pasta de peste(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo