bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Oua umplute cu ficatei de pasare (aperitive)

 
 
 
Ouale se fierb, se curata se taie in doua pe lungime, se scot galbenusurile, se trec prin sita impreuna cu ficatul de pasare (care a fost fiert in apa) , apoi se adauga untul, sare si piper; se umplu jumatatile de ou cu aceasta compozitie si se presara.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Oua umplute(aperitive)
 
photo
 
photo
Oua umplute-2(aperitive)
 
photo
Oua umplute-3(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Oua umplute cu peste(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo