bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Paella cu peste si fructe de mare (fructe de mare)

 
 
 
Ceapa tocata si ardeiul taiat cuburi, se pun in uleiul incins, intr-o tigaie neaderenta, mare cu margini inalte; se adauga chorizo taiat in jumatate pe lungime, apoi felii si se lasa 3-5', la rumenit; se adauga orezul si se mai lasa 2-3', amestecand din cand in cand; se stinge cu supa si se adauga sare, piper; se lasa 2-3' sa fiarba, apoi se pune in cuptorul preincalzit, la foc mare, pentru 10-15'; se aseaza scoicile, putin infipte in orez si se pune la cuptor pentru 15'; se adauga scoicile Saint Jacques si pestele presarat cu sare, piper si taiat cuburi mari; se mai pune la cuptor pentru 3'. Se serveste cald cu.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Fructe de mare cu praz(fructe de mare)
 
photo
Fructe de mare in sos(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo