bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Paine cu oregano (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
In 50 ml apa se pune drojdia, zaharul si se lasa 10-15'. Faina se pune intr-un bol, se face o groapa in mijloc si in ea se pune drojdia, restul de apa, sare, oregano si se mixeaza bine 6-8'; se unge cu putin ulei si se lasa 50-60' la dospit sau pana isi dubleaza volumul; se fac 1-2 paini sau chifle, se aseaza pe tava unsa cu ulei.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Paine reimprospatata(sfaturi utile)
 
photo
Paine prajita(garnituri)
 
photo
Paine pufoasa(garnituri)
 
photo
Paine cu usturoi(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Paine cu banane(dulciuri)
 
photo
Paine cu bere(garnituri)
 
photo
Paine cu bere-2(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
Paine cu cartofi(garnituri)
 
photo
Paine cu chimen(garnituri)