bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Paine neframantata-3 (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Ingredientele se amesteca, apoi se toarna 375 ml apa, se amesteca cu mana, se acopera cu folie alimentara si se lasa 24 ore; se scoate, se da forma painii si se mai lasa 2.5-3 ore. Se ia o cratita (de preferat de fonta) cu capac, se pun in cuptorul preincalzit la 230 grade pana se incinge bine; se scoate si in cratita, se pune repede (prin rasturnare) aluatul, se acopera si se pune in cuptor.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Paine reimprospatata(sfaturi utile)
 
photo
Paine prajita(garnituri)
 
photo
Paine pufoasa(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Paine cu banane(dulciuri)
 
photo
Paine cu bere(garnituri)
 
photo
Paine cu bere-2(garnituri)
 
photo