bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pandispan cu cardamom (dulciuri)

 
 
 
Untul moale, la temperatura camerei, se freaca cu zaharul; se adauga ouale, se amesteca, se pune faina amestecata cu praful de copt si sarea, apoi laptele si cardamomul; se omogenizeaza, se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se pune in cuptorul preincalzit,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pandispan(dulciuri)
 
photo
Pandispan-2(dulciuri)
 
photo
Pandispan-3(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo