bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pandispan cu mere (dulciuri)

 
 
 
Umplutura: merele se amesteca cu zaharul, pesmetul, vanilia si scortisoara, pana se uniformizeaza. Compozitia: galbenusurile se spumeaza cu sarea, 150 g zahar, se adauga bicarbonatul dizolvat in otet, coaja de lamaie, uleiul si se continua baterea inca 10'. Separat, se bat albusurile cu 225 g zahar, apoi se toarna peste compozitia din galbenus, se amesteca usor, se adauga treptat faina si se amesteca pana la omogenizare. Compozitia de mere se aseaza in strat uniform (de 2-2.5 cm) , in tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet; se coace 10' la foc moderat, in cuptorul preincalzit; se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca putin, apoi, deasupra se toarna compozitia de pandispan; se niveleaza in strat uniform.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pandispan(dulciuri)
 
photo
Pandispan-2(dulciuri)
 
photo
Pandispan-3(dulciuri)
 
photo
 
photo