Pandispan cu mere (dulciuri)
Umplutura: merele se amesteca cu zaharul, pesmetul, vanilia si scortisoara, pana se uniformizeaza. Compozitia: galbenusurile se spumeaza cu sarea, 150 g zahar, se adauga bicarbonatul dizolvat in otet, coaja de lamaie, uleiul si se continua baterea inca 10'. Separat, se bat albusurile cu 225 g zahar, apoi se toarna peste compozitia din galbenus, se amesteca usor, se adauga treptat faina si se amesteca pana la omogenizare. Compozitia de mere se aseaza in strat uniform (de 2-2.5 cm) , in tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet; se coace 10' la foc moderat, in cuptorul preincalzit; se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca putin, apoi, deasupra se toarna compozitia de pandispan; se niveleaza in strat uniform.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta