Pasta de ficat cu ciuperci (aperitive)
Carnea impreuna cu ceapa calita un minut in ulei, ciupercile bine spalate si slanina se trec prin masina de tocat de 2 ori. La tocatura se adauga romul sau coniacul, sare, toate condimentele, galbenusurile, smantana si se amesteca bine. Albusurile batute spuma, se amesteca cu compozitia usor, prin rasturnare, cu ajutorul telului. In forma (sau formele) , unsa bine cu unt solid, se pune jumatate din compozitie, apoi ficatul taiat in felii de 1 cm grosime care se presara cu condimentele si apoi, cealalta jumatate de tocatura; se niveleaza si se preseaza putin cu lingura ca sa nu ramana goluri in interior. Forma se introduce in cuptorul bine incins, neacoperita, in tava cu apa fierbinte si se lasa sa se coaca cam o ora. Dupa.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta