bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pasta de ficat cu ciuperci (aperitive)

 
 
 
Carnea impreuna cu ceapa calita un minut in ulei, ciupercile bine spalate si slanina se trec prin masina de tocat de 2 ori. La tocatura se adauga romul sau coniacul, sare, toate condimentele, galbenusurile, smantana si se amesteca bine. Albusurile batute spuma, se amesteca cu compozitia usor, prin rasturnare, cu ajutorul telului. In forma (sau formele) , unsa bine cu unt solid, se pune jumatate din compozitie, apoi ficatul taiat in felii de 1 cm grosime care se presara cu condimentele si apoi, cealalta jumatate de tocatura; se niveleaza si se preseaza putin cu lingura ca sa nu ramana goluri in interior. Forma se introduce in cuptorul bine incins, neacoperita, in tava cu apa fierbinte si se lasa sa se coaca cam o ora. Dupa.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Pasta de ficat(aperitive)
 
photo
Pasta de ficat-3(aperitive)
 
photo
Pasta de ficat-4(aperitive)
 
photo
 
photo
Pasta de ficat-2(aperitive)
 
photo
Pasta din ficat(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Pasta de branza cu ton(preparate din peste)
 
photo
Pasta cu sunca(aperitive)
 
photo
 
photo
Pasta de ansoa(aperitive)
 
photo
Pasta de ardei(conserve)
 
photo
Pasta de avocado(aperitive)
 
photo
Pasta de carne(aperitive)
 
photo
Pasta de creier(aperitive)
 
photo
 
photo