bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pastrav aromat,la cuptor (preparate din peste)

 
 
 
Pastravul eviscerat si bine spalat, se cresteaza putin, se aseaza pe o tava cu hartie de copt, se presara cu sare, piper, fulgi de cili si mijlocul se umple cu felii de lamaie, crengutele de patrunjel, rozmarin si cimbru, rondele de usturoi, ghimbir si ardei iute; se pune in cuptorul preincalzit, la 180 grade, pentru 25-30', sau pana este rumenit si se pot trage usor aripioarele. Se serveste cu Cartofi fierti in coaje si copti , Ciuperci dinstuite si Sos de unt topit .

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Pastrav cu legume,la cuptor(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Pastrav cu sos,la cuptor(preparate din peste)
 
photo
Pastrav la cuptor(preparate din peste)
 
photo
Pastrav la cuptor,in folie(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu sos(preparate din peste)
 
photo
Pastrav rasol(preparate din peste)
 
photo
Pastrav in smantana(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu smantana(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu chorizo(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu sos de legume-2(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu cartofi(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Pastrav cu maioneza-2(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu legume,la aburi(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu fasole verde si sos(preparate din peste)
 
photo
Pastrav umplut cu branza(preparate din peste)
 
photo
Pastrav la tigaie,cu capere(preparate din peste)
 
photo