bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pastrav cu maioneza (preparate din peste)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Pastravii se curata si se spala cu apa rece, dupa care se pun la fiert in apa calda cu otet si sare. Dupa 15' se scot pe un platou si se acopera cu maioneza calda, pregatita astfel: galbenusul crud se freaca spuma cu doua linguri de unt; cand pasta a devenit omogena, se adauga zeama de la o lamaie, piper macinat si putina sare. Se subtiaza cu o lingura.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Pastrav cu maioneza-2(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu sos(preparate din peste)
 
photo
Pastrav rasol(preparate din peste)
 
photo
Pastrav in smantana(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu smantana(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu chorizo(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu sos de legume-2(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu cartofi(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Pastrav cu legume,la cuptor(preparate din peste)
 
photo
Pastrav aromat,la cuptor(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu legume,la aburi(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu fasole verde si sos(preparate din peste)
 
photo
Pastrav umplut cu branza(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu legume(preparate din peste)
 
photo
Pastrav la tigaie,cu capere(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
Pastrav cu bere(preparate din peste)