bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Penne cu fructe de mare (fructe de mare)

 
 
 
Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, cu 2' mai putin decat in mod obisnuit; se scurg. Prazul taiat rondele subtiri se dinstuie putin in uleiul incins; se adauga ardeiul taiat julien (fasii) , usturoiul tocat, fructele de mare (spalate si scurse) , 1 frunza de busuioc, sucul de rosii; se lasa sa fiarba 1-2' si se potriveste gustul cu sare, piper; se amesteca, se toarna smantana si se mai fierbe 1-2'; se pun pastele,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Penne cu ton(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
Penne alla Carbonara(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
Penne cu somon afumat(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo