Penne cu sos de ardei copti si busuioc (bucataria franceza)
Se coc ardeii, se pun intr-o cratita, se presara putina sare, se acopera cu un capac si se lasa pana se racesc; se curata de coaja si de seminte, se taie fasii; se pastreaza fasiile de ardei rosu si cateva de ardei galben. Se curata ceapa si usturoiul, se toaca marunt si se pun la calit in uleiul incins; se adauga fasiile de ardei galben, cimbrul si se lasa sa se dinstuiasca 5'; se incorporeaza frisca si busuiocul taiat; se potrivaste gustul de sare, piper si mai lasa 5' pe foc mic; se pune compozitia in robotul de bucatarie si se mixeaza pana se obtine un sos fin. Se fierb macaroanele intr-o oala mai.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta