bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Penne cu sos de ardei copti si busuioc (bucataria franceza)

 
 
 
Se coc ardeii, se pun intr-o cratita, se presara putina sare, se acopera cu un capac si se lasa pana se racesc; se curata de coaja si de seminte, se taie fasii; se pastreaza fasiile de ardei rosu si cateva de ardei galben. Se curata ceapa si usturoiul, se toaca marunt si se pun la calit in uleiul incins; se adauga fasiile de ardei galben, cimbrul si se lasa sa se dinstuiasca 5'; se incorporeaza frisca si busuiocul taiat; se potrivaste gustul de sare, piper si mai lasa 5' pe foc mic; se pune compozitia in robotul de bucatarie si se mixeaza pana se obtine un sos fin. Se fierb macaroanele intr-o oala mai.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Penne cu ton(bucataria italiana)
 
photo
Penne cu fructe de mare(fructe de mare)
 
photo
 
photo
Penne cu somon afumat(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
Penne alla Carbonara(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Peste cu sos de ardei copti(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo