bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Peste cu portocale-2 (preparate din peste)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Pestele eviscerat, curatat si bine spalat, se aseaza intr-o tava incapatoare, se presara cu condimentul pentru peste, se aseaza (sub el, in interior si deasupra) usturoi taiat rondele si unt taiat cubulete; deasupra si in interior se pun 2 rondele de portocala iar alaturi se toarna: zeama de la portocala ramasa, vinul si 100-150 ml apa; in lichid se presara putina sare; se pune tava in cuptorul preincalzit la 180.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Peste cu portocale(preparate din peste)
 
photo
Peste in bacon(preparate din peste)
 
photo
Peste cu sos de unt(preparate din peste)
 
photo
Peste la gratar(preparate din peste)
 
photo
Peste cu fasole(preparate din peste)
 
photo
Peste cu capere(preparate din peste)
 
photo
Peste la aburi(preparate din peste)
 
photo
Peste cu sos(preparate din peste)
 
photo
Peste in crusta de albus(preparate din peste)
 
photo
Peste aromat,in folie(preparate din peste)
 
photo
Peste cu rubarba si capere(preparate din peste)
 
photo
Peste cu maioneza si capere(preparate din peste)
 
photo
Peste gratinat,cu verdeata(preparate din peste)
 
photo
Peste posat in vin(preparate din peste)
 
photo
Peste in aspic(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Peste cu stafide(preparate din peste)
 
photo
Peste cu legume(preparate din peste)
 
photo
Peste cu maioneza(preparate din peste)