bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Piept de pui glazurat in sirop de artar cu salvie (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Intr-un castron mic, se bat toate ingredientele de la glazura si se lasa deoparte sa se patrunda aromele. Pieptul de pui se presara pe ambele parti cu sare, piper si se pune intr-o tigaie cu uleiul incalzit, la foc mediu; se lasa cate 4' pe fiecare parte apoi se ia de pe foc; se toarna glazura in tigaie, peste carne si se pune in cuptorul preincalzit, la 200 grade, pentru 20-25', intorcandu-l o singura data, pe la jumatatea timpului; in cazul ca nivelul lichidului scade mult, se mai.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Chef Foa

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo