bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Piure de cartofi cu conopida si chimen (garnituri)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Cartofii curatati, spalati si taiati cuburi, se pun la fiert in apa cu sare; dupa 18-20', cand sunt bine patrunsi, se adauga buchetele de conopida si se mai fierbe 5-7', pana sunt si ele bine patrunse; se scurge apa si se zdrobesc impreuna cu untul; se adauga semintele prajite in tigaie fara.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Piure de cartofi(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
Piure de cartofi-3(bucataria franceza)
 
photo