bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Piure de ceapa (garnituri)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Ceapa taiata (pestisor, rondele, cuburi) , presarata cu putina sare, se prajeste in uleiul incins si untul topit, la foc mic si amestecand des, avand grije sa nu se arda; dupa 45-50', se ia de pe foc se lasa sa se racoreasca si se mixeaza sau se paseaza printr-o strecuratoare deasa; se poate amesteca cu usturoi sau ghimbir ras, cu condimente macinate: coriandru, chimion, cernusca, curcuma, cardamom, ardeii iuti; aceste ingrediente se pot pune la sfarsit cand este piureul gata sau se pot pune in timpul caramelizarii si se prajesc pana ceapa.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Piure de mazare(garnituri)
 
photo
 
photo
Piure verde(garnituri)
 
photo
 
photo
Piure unguresc(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo