bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Piure de dovleac cu mastika-Marius (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Dovleacul spalat, taiat pe jumatate si curatat de seminte, se aseaza pe o tava cu hartie de copt impreuna cu cartofii spalati si intepati cu o furculita; se pun in cuptorul preincalzit, la 180 grade, pentru 50-60' sau pana intra usor furculita in ei; se curata, se zdrobesc, se amesteca cu untul, sare, lapte si mastika (se pune cate putin, gustand.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Piure de dovleac-2(retete de post)
 
photo
Piure de dovleac(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Piure cu seminte(garnituri)
 
photo
Piure cu varza(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
Piure de cartofi(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Piure de cartofi-3(bucataria franceza)
 
photo