bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Piure de dovlecei (garnituri)

 
 
 
Ceapa tocata se caleste in uleiul incins; cand este moale, se adauga dovleceii curatati si taiate cuburi, usturoiul tocat; se calesc putin, se adauga putina (50 ml) apa si se lasa sa fiarba la foc mic, pana se evapora toata apa, amestecand din cand in cand; se rastoarna in blender cu putina sare, verdeata tocata si se mixeaza.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Piure cu seminte(garnituri)
 
photo
Piure cu varza(garnituri)
 
photo
 
photo
Piure de cartofi(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
Piure de cartofi-3(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
Piure de ceapa(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
Piure de dovleac(garnituri)
 
photo
Piure de dovleac-2(retete de post)
 
photo
Piure de fasole(garnituri)
 
photo
 
photo
Piure de legume(garnituri)