bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Piure de mazare uscata (garnituri)

 
 
 
Mazarea curatata, se clateste in mai multe ape. Se ia o oala (de marime medie) in care se incinge uleiul si se pun cepele, usturoiul si cimbrul, bine tocate; dupa 3-4'se adauga mazarea, 1.5 l apa fierbinte, uleiul, putina sare, piper si se lasa sa dea in clocot; se reduce focul, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 40-50' sau panba boabele se sfarama foarte usor; din cand in cand se indeparteaza spuma formata; se ia de pe foc, se acopera cu un prosop de bucatarie si se lasa 25-30', apoi se adauga zeama de lamaie si se zdrobeste printr-o sita sau se mixeaza cu.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Piure de mazare(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Piure cu seminte(garnituri)
 
photo
Piure cu varza(garnituri)
 
photo
 
photo
Piure de cartofi(garnituri)
 
photo