bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Piure de naut (garnituri)

 
 
 
Nautul se scurge de zeama (care se pastreaza impreuna cu cateva boabe) , se paseaza bine, se adauga uleiul putin cate putin (ca la maioneza) , zeama in care au stat si se freaca pana se obtine consistenta dorita; se potriveste gustul cu sare, piper, usturoi zdrobit. Se aseaza pe platou si se orneaza cu boabele.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Piure de naut cu lamaie(retete de post)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Piure cu seminte(garnituri)
 
photo
Piure cu varza(garnituri)
 
photo
 
photo
Piure de cartofi(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
Piure de cartofi-3(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
Piure de ceapa(garnituri)
 
photo
 
photo