bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Piure de pastarnac cu cartofi (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Cartofii si pastarnacul, curatate si taiate cuburi mari, se fierb (de preferat separat pentru ca pastarnacul fierbe mai repede) in apa cu sare; se scurg, se zdrobesc impreuna si se amesteca cu unt si lapte; se potriveste gustul cu sare, piper.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Piure de cartofi(garnituri)
 
photo
 
photo
Piure de cartofi-3(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo