bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pizza cu 4 feluri de branza(bucataria italiana) (bucataria italiana)

 
 
 
Drojdia se dizolva in 75 ml apa calduta. Faina, sarea si 2 linguri ulei se amesteca intr-un bol; se adauga drojdia si se framanta pana devine un aluat omogen; se acopera cu un servet si se lasa 1 ora la crescut, in loc cald, pana isi dubleaza volumul. Ceapa si usturoiul curatate si tocate marunt, se calesc in 1 lingura ulei incins, pana ceapa devine sticloasa; se adauga rosiile pasate, zahar, oregano, sare, piper si se lasa 5-7', amestecand din cand in cand, pana scade sosul. Se framanta din nou aluatul, se imparte in 2 si se fac 2 blaturi rotunde sau ovale, care se pun in tava pe hartie de copt; se ung cu un strat subtire de sos de rosii, se presara cu mozzarela scursa si taiata.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Pizza Italiana(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo