Pizza cu 4 feluri de branza(bucataria italiana) (bucataria italiana)
Drojdia se dizolva in 75 ml apa calduta. Faina, sarea si 2 linguri ulei se amesteca intr-un bol; se adauga drojdia si se framanta pana devine un aluat omogen; se acopera cu un servet si se lasa 1 ora la crescut, in loc cald, pana isi dubleaza volumul. Ceapa si usturoiul curatate si tocate marunt, se calesc in 1 lingura ulei incins, pana ceapa devine sticloasa; se adauga rosiile pasate, zahar, oregano, sare, piper si se lasa 5-7', amestecand din cand in cand, pana scade sosul. Se framanta din nou aluatul, se imparte in 2 si se fac 2 blaturi rotunde sau ovale, care se pun in tava pe hartie de copt; se ung cu un strat subtire de sos de rosii, se presara cu mozzarela scursa si taiata.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta