Se incinge cuptorul la 250 grade C si se pune aluatul pe doua tavi (sau pe o tava mare) .
Ceapa, curatata si taiata rondele subtiri, se caleste in uleiul incins, pana devine sticloasa, se sareaza, se presara mozzarella (sau cascavalul) taiata cubulete. Se spala merele, se sterg bine (se pot si curata de coaja) , se taie in patru, se indeparteaza semintele si partea lemnoasa, apoi se taie felii si se aseaza peste cele doua pizze; se presara.....
Ceapa, curatata si taiata rondele subtiri, se caleste in uleiul incins, pana devine sticloasa, se sareaza, se presara mozzarella (sau cascavalul) taiata cubulete. Se spala merele, se sterg bine (se pot si curata de coaja) , se taie in patru, se indeparteaza semintele si partea lemnoasa, apoi se taie felii si se aseaza peste cele doua pizze; se presara.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Lidia Todor
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta